Logo van Perita

Maak klanten van bezoekers via research en feiten

Logo van Perita

3 gratis tips om je website
gebruiksvriendelijker te maken.
Geen algemene tips, wel maatwerk.

Dit.
Verandert.
Alles.

Dit.
Verandert.
Alles.

Dit. Verandert. Alles.

Dit.
Verandert.
Alles.

Dit is de start van een fantastisch avontuur.

Wat gaat Perita doen?

  • Je website écht even bekijken.
  • Deze professioneel evalueren.
  • Je contacteren en je 3 verbeterpunten aanreiken.


Vrijblijvend, leerzaam en gewoon leuk.

Claudia Gravesteijn
Claudia Gravesteijn

Claudia Gravesteijn

Ik heb de 3 gratis tips aangevraagd bij Perita voor mijn website www.force-sale.nl en werd binnen 1 uur telefonisch benaderd om deze aanbevelingen met elkaar door te nemen.

Op basis van dit gesprek heb ik de tips direct door kunnen voeren in mijn website om deze nog meer te kunnen optimaliseren.

Force-sale - www.force-sale.nl

Pim van Hal
Pim van Hal

Pim van Hal

Nieuwsgierig naar de verbetermogelijkheden maar ook de hoop op bevestiging dat zaken goed op orde zijn, meldde ik mij bij Perita. Edwin nam later telefonisch contact met me op en, zonder nadrukkelijke commerciële inslag (wat ik als zeer prettig heb ervaren), werden mij een aantal tips verstrekt. Niet alleen werden deze tips gegeven, ze werden ook beargumenteerd. Het is leuk om te merken dat een expert in klant- en gebruiksvriendelijkheid met andere ogen naar onze website heeft gekeken.

Sportfondsen Voorschoten - sportfondsenvoorschoten.nl

Foto van Yvan Veldeman
Foto van Yvan Veldeman

Yvan Veldeman

Bij Perita krijg je -zelfs bij de eerste call- duidelijke en opvallend eerlijke feedback waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Je krijgt niet alleen tips & tricks, maar ook de redenering erachter. Hierdoor kan je de tips ook breder toepassen op je site. Bovendien is het geen éénrichtingsverkeer, je kan goed sparren met Edwin over de beste aanpak in jouw specifieke situatie. Absolute aanrader!

Crazy Robot - www.crazyrobot.be

Tim van Rooijen
Tim van Rooijen

Tim van Rooijen

Er werd echt de tijd voor genomen voor de consult, dat vond ik erg prettig. Wij hebben veel praktische tips gekregen dus kunnen wij de komende tijd flink optimaliseren. Het is altijd waardevol om de ervaring van een externe expert te horen, daarom zou ik het iedereen aanraden.

Thuasne - nl.thuasne.com